Hvor lang levetid er det på Toshibas varmepumper?

Det kommer an på hvor flink du er med service og vedlikehold, men Toshiba regner 12 år som standard levetid. Visste du forresten at du kan forsikre varmepumpen din i opptil 16 år?

Du kan forvente at en luft-luft varmepumpe holder i 12 til 15 år. Toshiba regner 12 års levetid som standard. Dette betyr at komponentene er laget for 12 års uproblematisk drift. Imidlertid kan varmepumpen vare lenger, og i visse tilfeller vare kortere, avhengig av driftsvilkår og vedlikehold.

En god forhandler, vedlikehold og service

Det er viktig for varmepumpens levetid at monteringen blir gjort av en autorisert forhandler som har nødvendig kompetanse og er f-gass sertifisert.

For lengst mulig levetid, anbefaler vi jevnlig vedlikehold. I tillegg bør varmepumpen få service ca. hvert 2. år utført av autorisert forhandler. Med jevnlig service vil man kunne avdekke utfordringer tidlig og gjøre nødvendige utbedringer før de eskalerer.

Forsikre varmepumpen i opptil 16 år

I samarbeid med Arctic forsikring tilbyr vi varmepumpeforsikring i opptil 16 år. Det er ingen aldersfradrag, det beskytter mot uforutsette skader og maskinfeil, og du får bekymringsfri drift i mange år. Finn ut hvordan du kan forsikre varmepumpen din.

Les mer

Forsikring på varmepumpe
Hvordan vedlikeholder jeg min varmepumpe?
Hvor ofte bør jeg ha service på min varmepumpe?

Trenger du ny varmepumpe?

Datablad

To innedeler

Toshiba Multisplitt Signatur

Veil. pris 46 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner
Datablad

Designmodell

Toshiba Signatur 25

Veil. pris 24 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner
Datablad

Designmodell

Toshiba Signatur 35

Veil. pris 27 490,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner