Hva koster en varmepumpe?

Vi har varmepumper i alle prisklasser og til forskjellige behov. En autorisert forhandler hjelper deg med å velge riktig varmepumpe til ditt hjem.

Skal du ha en luft-luft varmepumpe med god kvalitet, bør du beregne fra 20 000 kroner og oppover. Dette er en investering som betaler seg fort inn igjen, spesielt når strømprisene er høye. En varmepumpe sparer deg for fremtidige energikostnader, og de fleste tjener inn sin varmepumpe allerede før det har gått fem år. Prisen på en varmepumpe varierer mellom ulike modeller, størrelser, og om du trenger én eller flere innedeler.

Se veiledende prisoversikt for Toshiba varmepumper

Hvilke behov skal varmepumpen dekke?

Når du skal velge varmepumpe, bør du ikke kun se på pris. Du bør vurdere hvilke behov varmepumpen skal dekke. Det er viktig at varmepumpen er kraftig nok til å dekke varmebehovet slik at du begrenser behovet for tilleggsvarme.

En varmepumpe i det øvre prissjiktet med høy SCOP (årsvarmefaktor) vil gi større besparelse og bedre økonomi gjennom varmepumpens levetid, enn en rimeligere modell med lavere SCOP. Varmepumper i det øvre prissjiktet har også flere tilleggsfunksjoner som for eksempel tidsstyring, bedre luftfordeling og bedre luftrensing. En autorisert Toshiba forhandler kan gi deg gode råd om valg av modell.

Hva er inkludert i prisen?

De veiledende prisene som er oppgitt på nettsiden vår inkluderer moms, men ikke montering. En standard montering koster normalt 5 500 kroner for en luft-luft-varmepumpe med én inndel, og 9 000 kroner for to innedeler.
Ved å kontakte en autorisert forhandler får du et nøyaktig pristilbud - helt uten forpliktelser.

Innhent tilbud fra flere forhandlere

Er du usikker på hvilken varmepumpe du skal velge, kan det være lurt å innhente pristilbud fra flere forhandlere.  Dette kan du blant annet gjøre via vår partner tjenestetorget.no (ekster side, åpnes i ny fane). Vær oppmerksom på hva tilbudene innebærer, så du ikke sammenligner epler og pærer. Våre forhandlere gir alltid en totalpris i sine pristilbud.

Finansiering

Alle bør ha mulighet til å investere i en varmepumpe der det er hensiktsmessig. Derfor kan våre forhandlere tilby rentefri delbetaling over to år på din Toshiba varmepumpe via Resurs Bank.
Priseksempel: Kredittbeløp 30 000 kr o/2 år. eff. rente 5,29% gir kredittkost. 1 656 kroner, og tot. kost. 31 656 kroner.

Bestill gratis befaring

Bestill gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Datablad

Folkefavoritten

Toshiba Polar 25

Veil. pris 20 990,- *

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Best i klassen på energieffektivitet. Stilig, matt design. Høy kapasitet ved lave temperaturer og energiklasse A+++. Toshiba Polar 25 er et friskt pust innen design og ytelse – en folkefavoritt i et nordisk klima. Du kan velge mellom hvit og sort modell. Begge er i en matt utførelse som gjør varmepumpen ekstra stilig å se på.

Datablad

Designmodell

Toshiba Signatur 25

Veil. pris 24 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Toshiba Signatur 25 har et design du ikke har sett maken til, og gjør likevel langt mer enn bare å se bra ut. Her får du både høy varmeeffekt og en mengde nyttige funksjoner. Signatur har energiklasse A+++, er meget stillegående og ytelsesevnen er på topp. Tekstiltrekk i fargene Granitt og Skifer følger med, og flere farger kan bestilles hos din lokale forhandler.

Datablad

Toppmodell

Toshiba Daiseikai 9 S 25

Veil. pris 26 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Daiseikai 9 S er den kraftigste pumpen på markedet i sin klasse! Den er rå på strømsparing, og selv med en større kompressor er pumpen meget stillegående. Denne varmepumpen er fabrikktestet ned til -30 °C, har energiklasse A+++ og suveren ytelsesevne.