Hva koster en varmepumpe?

Vi har varmepumper i alle prisklasser og til forskjellige behov. En forhandler vil kunne hjelpe deg med å velge riktig varmepumpe til ditt hjem.

Varmepumpe fra kr 14 990,- inkl. montasje

Toshiba luft-luft varmepumper med én innedel koster fra kr 14 990,-, og ønsker du to innedeler har vi priser fra kr 33 990,-. Prisene er inkludert standard montering.

Innhent tilbud fra flere forhandlere

Innhent gjerne et pristilbud fra flere forhandlere. Dette kan du gjøre enten via vår forhandler-side, eller innhente tilbud på varmepumpe via vår partner, Tjenestetorget - husk å velge Toshiba som merkevare!

Hva inkluderes i prisen?

Veiledende priser oppgitt på denne websiden inkluderer mva. og standard montasje. En standard montasje av en luft-luft varmepumpe med én innedel koster normalt omkring kr 5 000,-. For en varmepumpe med to innedeler er prisen omkring kr 8 000,-.

Hvilke behov skal varmepumpen dekke?

Ved valg av varmepumpe bør man ikke kun se på pris, men også vurdere hvilke behov varmepumpen skal dekke. Det er for eksempel viktig at varmepumpen er kraftig nok til å dekke varmebehovet slik at man begrenser behovet for tilleggsvarme. En varmepumpe i øvrige prissjiktet med høy SCOP (årsvarmefaktor) vil gi større besparelse og vil således kunne gi bedre økonomi igjennom varmepumpens levetid enn en rimeligere modell med lavere SCOP. Varmepumper i det øvrige prissjiktet har gjerne også ha flere tilleggsfunksjoner som for eksempel tidsstyring, bedre luftfordeling og bedre luftrensing.

Seks ulike varmepumpemodeller i forskjellige prisklasser

1. Toppmodell

Toshiba Daiseikai 9 - pris fra 25.990,- inkl. standard montasje

2. Bestselger  

Toshiba Shorai - pris fra 19 990,- inkl. montasje montasje

3. Budsjettmodell

Toshiba Seiya Nordic - pris fra kr 16 990,- inkl. standard montasje 

4. Gulvmodell

Toshiba Daiseikai 8 Gulvmodell - pris fra kr 27 990,- inkl. standard montasje 

5. To innedeler

Toshiba Multisplitt - pris fra kr 33 990,- inkl. standard montasje  

6. Aircondition

Toshiba Seiya AC - pris fra 14 990,- inkl. standard montasje

En autorisert Toshiba forhandler vil gi gode råd om valg av modell. 

Datablad

Budsjettmodell

Toshiba Seiya Nordic 25

Veil. pris 11 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Usedvanlig stillegående varmepumpe til lav pris og energiklasse A++. Seiya Nordic er en helt ny modell for deg som vil ha effektiv oppvarming – uten å betale for mye.

Datablad

Bestselger

Toshiba Shorai 25

Veil. pris 14 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Svært energieffektiv. Elegant design. Blant markedets minste. Energiklasse A++ og årsvarmefaktor (SCOP) på hele 4,6 – det er en grunn til at denne luft-luft-varmepumpen er vår bestselger.

Datablad

Toppmodell

Toshiba Daiseikai 9 25

Veil. pris 20 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Høy varmeeffekt. Meget stillegående. Rå på strømsparing. Energiklasse A+++ og årsvarmefaktor (SCOP) på hele 5,3 – denne luft-luft-varmepumpen er og blir suverent best i klassen.

Datablad

Aircondition

Toshiba Seiya AC

Veil. pris 9 990,-

Kjøleeffekt
Stillegående
Funksjoner

Usedvanlig stillegående til lav pris og energiklasse A++ i kjølemodus. Seiya AC er en helt ny aircondition-modell for deg som vil ha effektiv komfortkjøling – uten å betale for mye.

Datablad

To innedeler

Toshiba Multisplitt Shorai

Veil. pris 31 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Svært energieffektiv. Enkel å montere. Dekker store energibehov. Energiklasse A+ og årsvarmefaktor (SCOP) på hele 4,33 – denne varmepumpen, med multisplitt-løsning og to eller flere separate innedeler, sikrer jevn fordeling av varmen.