Hva koster en varmepumpe?

Vi har varmepumper i alle prisklasser og til forskjellige behov. En forhandler vil kunne hjelpe deg med å velge riktig varmepumpe til ditt hjem.

Varmepumpe fra kr 15 990,- inkl. montasje

Toshiba luft-luft varmepumper med én innedel koster fra kr 15 990,-, og ønsker du to eller fler innedeler har vi priser fra kr 36 990,-. Prisene er inkludert standard montering.

Innhent tilbud fra flere forhandlere

Innhent gjerne et pristilbud fra flere forhandlere. Dette kan du gjøre enten via vår forhandler-side, eller innhente tilbud på varmepumpe via vår partner, Tjenestetorget - husk å velge Toshiba som merkevare!

Hva inkluderes i prisen?

Veiledende priser oppgitt på denne websiden inkluderer mva. og standard montasje. En standard montasje av en luft-luft varmepumpe med én innedel koster normalt omkring kr 5 000,-. For en varmepumpe med to innedeler er prisen omkring kr 8 000,-.

Hvilke behov skal varmepumpen dekke?

Ved valg av varmepumpe bør man ikke kun se på pris, men også vurdere hvilke behov varmepumpen skal dekke. Det er for eksempel viktig at varmepumpen er kraftig nok til å dekke varmebehovet slik at man begrenser behovet for tilleggsvarme. En varmepumpe i øvrige prissjiktet med høy SCOP (årsvarmefaktor) vil gi større besparelse og vil således kunne gi bedre økonomi igjennom varmepumpens levetid enn en rimeligere modell med lavere SCOP. Varmepumper i det øvrige prissjiktet har gjerne også ha flere tilleggsfunksjoner som for eksempel tidsstyring, bedre luftfordeling og bedre luftrensing.

Seks ulike varmepumpemodeller i forskjellige prisklasser

1. Toppmodell

Toshiba Daiseikai 9 - pris fra 28.490,- inkl. standard montasje

2. Bestselger  

Toshiba Polar - pris fra 22.990,- inkl. standard montasje

3. Budsjettmodell

Toshiba Seiya Nordic - pris fra kr 17.990,- inkl. standard montasje 

4. Gulvmodell

Toshiba Gulvmodell - pris fra kr 29.990,- inkl. standard montasje 

5. To innedeler

Toshiba Multisplitt - pris fra kr 36.990,- inkl. standard montasje  

6. Aircondition

Toshiba Seiya AC - pris fra 15.990,- inkl. standard montasje

En autorisert Toshiba forhandler vil gi gode råd om valg av modell. 

Datablad

Budsjettmodell

Toshiba Seiya Nordic 25

Veil. pris 12 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Stillegående varmepumpe til lav pris og energiklasse A++. Seiya Nordic er en helt ny modell for deg som vil ha effektiv oppvarming – uten å betale for mye.

Datablad

Aircondition

Toshiba Seiya AC

Veil. pris 10 990,-

Kjøleeffekt
Stillegående
Funksjoner

Stillegående til lav pris og energiklasse A++ i kjølemodus. Seiya AC er en helt ny aircondition-modell for deg som vil ha effektiv komfortkjøling – uten å betale for mye.

Datablad

Gulvmodell

Toshiba Gulvmodell 25

Veil. pris 24 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Enkel å plassere. Svært stillegående. Energieffektiv. Denne luft-luft-varmepumpen egner seg for lav plassering på vegg, har energiklasse A++ og årsvarmefaktor (SCOP) på 4,6 – perfekt for deg som ønsker både høy ytelse og diskré plassering.

Datablad

To innedeler

Toshiba Multisplitt Shorai

Veil. pris 35 490,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Svært energieffektiv. Enkel å montere. Dekker store energibehov. Energiklasse A+ og årsvarmefaktor (SCOP) på hele 4,33 – denne varmepumpen, med multisplitt-løsning og to eller flere separate innedeler, sikrer jevn fordeling av varmen.