Hva koster en varmepumpe?

Vi har varmepumper i alle prisklasser og til forskjellige behov. En forhandler vil kunne hjelpe deg med å velge riktig varmepumpe til ditt hjem.

Varmepumpe fra kr 18 990,- inkl. montasje

Toshiba luft-luft varmepumper med én innedel koster fra kr 18 990,-, og ønsker du to eller flere innedeler har vi priser fra kr 37 990,-. Prisene er inkludert standard montering.

Innhent tilbud fra flere forhandlere

Innhent gjerne et pristilbud fra flere forhandlere. Dette kan du gjøre enten via vår forhandler-side, eller innhente tilbud på varmepumpe via vår partner, Tjenestetorget - husk å velge Toshiba som merkevare!

Hva inkluderes i prisen?

Veiledende priser oppgitt på denne websiden inkluderer mva. og standard montasje. En standard montasje av en luft-luft varmepumpe med én innedel koster normalt omkring kr 5 000,-. For en varmepumpe med to innedeler er prisen omkring kr 8 000,-.

Hvilke behov skal varmepumpen dekke?

Ved valg av varmepumpe bør man ikke kun se på pris, men også vurdere hvilke behov varmepumpen skal dekke. Det er for eksempel viktig at varmepumpen er kraftig nok til å dekke varmebehovet slik at man begrenser behovet for tilleggsvarme. En varmepumpe i øvrige prissjiktet med høy SCOP (årsvarmefaktor) vil gi større besparelse og vil således kunne gi bedre økonomi igjennom varmepumpens levetid enn en rimeligere modell med lavere SCOP. Varmepumper i det øvrige prissjiktet har gjerne også ha flere tilleggsfunksjoner som for eksempel tidsstyring, bedre luftfordeling og bedre luftrensing.

Ulike varmepumpemodeller i forskjellige prisklasser

En autorisert Toshiba forhandler vil gi gode råd om valg av modell. 

Datablad

Folkefavoritten

Toshiba Polar 25

Veil. pris 18 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Best i klassen på energieffektivitet. Stilig, matt design. Høy kapasitet ved lave temperaturer og energiklasse A+++. Denne luft-luft-varmepumpen er et friskt pust innen design og ytelse – en folkefavoritt i et nordisk klima.

Datablad

Toppmodell

Toshiba Daiseikai 9 S 25

Veil. pris 24 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Daiseikai 9 S er den kraftigste pumpen på markedet i sin klasse! Den er rå på strømsparing, og selv med en større kompressor er pumpen meget stillegående. 9 S er fabrikktestet ned til -30 °C, er i energiklasse A+++ og har suveren ytelsesevne.

Datablad

Budsjettmodell

Toshiba Seiya Nordic 25

Veil. pris 13 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Stillegående varmepumpe til lav pris og energiklasse A++. Seiya Nordic er en helt ny modell for deg som vil ha effektiv oppvarming – uten å betale for mye.

Datablad

Gulvmodell

Toshiba Gulvmodell 25

Veil. pris 25 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Enkel å plassere. Svært stillegående. Energieffektiv. Denne luft-luft-varmepumpen egner seg for lav plassering på vegg, har energiklasse A++ og årsvarmefaktor (SCOP) på 4,6 – perfekt for deg som ønsker både høy ytelse og diskré plassering.

Datablad

To innedeler

Toshiba Multisplitt Seiya

Veil. pris 29 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Svært energieffektiv. Kombinerer enkelt flere innedeler. Dekker store energibehov. Energiklasse A+ og årsvarmefaktor (SCOP) på hele 4,33 – alt dette til en fornuftig pris gjør denne varmepumpen til en multisplitt-bestselger!

Datablad

Aircondition

Toshiba Seiya AC

Veil. pris 11 990,-

Kjøleeffekt
Stillegående
Funksjoner

Stillegående til lav pris og energiklasse A++ i kjølemodus. Seiya AC er en helt ny aircondition-modell for deg som vil ha effektiv komfortkjøling – uten å betale for mye.