Sett din Signatur på rommet

Er du opptatt av inneklima, strømforbruk og interiør, da er Toshiba Signatur den rette matchen for deg. Med Signatur kan du redusere strømkostnadene til oppvarming, og samtidig nyte en behagelig temperatur året rundt. Det stilige designet får du med på kjøpet.

Velkommen til Signaturs fargerike univers

Varmepumpen som gir deg valgmuligheter

Inneklima handler om mer enn luftkvalitet og temperatur. Det handler også om hvordan et rom føles og ser ut. Toshibas designmodell lar deg sette ditt eget preg på veggen. Det unike med denne modellen er det utvendige tekstiltrekket som du kan bytte ut etter humør eller årstid. Velg en farge som passer til akkurat din stil. 

Er du opptatt av at farger skal harmonere, har du muligheten til å velge et tekstiltrekk med en farge som står i stil med veggen og resten av interiøret ditt. Alternativt kan du velge en farge som står i kontrast. Det fine er at valget er ditt! 

 

En verden av lekre farger

Spiller på lag med personligheten din

Farger oppfører seg på flere måter; aktivt, passivt og nøytralt. Match hvert enkelt roms farger til dets bruk, med din egen smak og personlige ønsker. Lyse farger er luftige og lette, og blender gjerne inn med nordisk interiør. Mørke farger blir ofte oppfattet ofte som sofistikerte og varme, og gir et mer intimt uttrykk.

Med utgangspunkt i fargenes karakter, har vi valgt ut de nøytrale basisfargene "Granitt" og "Skifer" for tekstiltrekkene som leveres som standard. Disse fargene passer godt inn i de fleste nordiske hjem. Flere spennende farger er tilgjengelig for bestilling hos din lokale forhandler. 

Sjekk ut fargeprøvene (PDF)

Ytelse pakket inn i et lekkert design

Testet for å tåle et kaldt klima

Har du Toshiba Signatur på veggen, er du godt rustet for alle årstider. Under panseret er det nemlig bunnsolid kvalitet. Signatur har høyeste energimerking A+++, og i kombinasjon med 4000 W avgitt effekt ved -15 °C, vil den holde deg varm gjennom vinteren*. Samtidig er den en effektiv strømsparer, pakket inn i et elegant design. Er du opptatt av å spare strøm, og samtidig ha det fint og lunt hjemme, er Toshiba Signatur den rette investeringen.

*Denne modellen er fabrikktestet til å generere varme effektivt helt ned til -25 °C, men varmer også ved enda lavere temperaturer.

Enkel rengjøring og skifte av tekstiltrekk

Bytt stil når det passer deg

Tekstilene er av beste kvalitet, fargesterke og produsert for å tåle lys. Det er enkelt å ta av og på tekstiltrekket ved hjelp av festekroker på baksiden. Borrelåsen sørger for å holde det stramt. Å bytte trekk går mye raskere enn man skulle tro. Maler du veggen eller bytter ut sofaen, kan du enkelt skifte ut trekket til en farge du foretrekker.

Du kan vaske tekstiltrekket i mildt såpevann, og det kan støvsuges forsiktig ved behov. Videoen under demonstrerer hvor lettvint det er.

Basisfargene Granitt og Skifer

To nordiske fargeuttrykk

Granitt og Skifer er de tidløse og diskrete basisfargene som passer inn i de fleste rom. Vi kan godt si at de er skandinaviske i uttrykket, og du får følelsen av å ha naturen rett inn i stua. Nøytrale fargepaletter går av og på moten, og deres styrke ligger i fleksibiliteten.

Toshiba Signatur leveres med begge disse tekstiltrekkene, slik at du enkelt kan bytte, eller rett og slett variere stil på varmepumper i ulike rom.

Plussfargene Ullhvit og Nattsvart

Farger som aldri går av moten

Hvit representerer renhet, uskyld og fred. Svart assosieres med eleganse og stil. Hvit og svart går sjeldent av moten, derfor er disse noen av våre mest populære farger på tekstiltrekk.

Er du glad i farger, uten nødvendigvis å ville ha en fargeklatt på veggen, kan tekstiltrekkene Ullhvit eller Nattsvart være perfekt for deg.

Plussfargene Mørk isbre og Hav

Kontinentene som møtes i en varmepumpe

Fargen blå oppfattes som beroligende og avslappende. Det sies å senke blodtrykket, åndedrettet og hjerterytmen. Mange merker denne effekten når de skuer over et vann eller hav.

Signatur Mørk isbre kan gi assosiasjoner til både isbre, og til vann i varmere farvann. Signatur Hav har en myk nyanse som vil skape en spennende kontrast til øvrig innredning i rommet.  

Plussfargene Varm jord og Sand

Favorittene i dekoratørens verktøykasse

Jordens egne farger fører oss til landskap og kulturer ute i verden. Disse fargenyansene kalles jordfarger og har varme, gule eller røde toner i seg. De oppfattes som trygge og stabile. 

Se for deg en marokkansk ørken eller spansk terrakottajord mellom sitronlundene i Signatur Varm jord, og gylne, varme sandstrender i Signatur Sand.

Vinner av iF Design Award

Prisen som siden 1954 har fremmet god produktdesign*

Teknisk er Signatur et lite vidunder. Japansk ingeniørkunst sikrer høy varmeeffekt og bunnsolid kvalitet på alt «under panseret». Og over panseret? Der har du grunnen til at Signatur vant den prestisjetunge «iF Design Award 2021».

* iF Product Design Award ble introdusert i 1954 og tildeles årlig av iF International Forum Design. Prisen, som spenner over flere kategorier, hadde rundt 10 000 innleveringer fra 60 land i 2021.

Vil du ha en Signatur på veggen?

Fyll ut skjema under, så vil en forhandler ta kontakt med deg innen kort tid. 

Gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Ulike størrelser:

Datablad

Designmodell

Toshiba Signatur 25

Veil. pris 24 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner
Datablad

Designmodell

Toshiba Signatur 35

Veil. pris 27 490,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner
Datablad

To innedeler

Toshiba Multisplitt Signatur

Veil. pris 46 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner