Sett din Toshiba Signatur på rommet

Japanske Toshiba er på toppen blant verdens ledende leverandører av effektive luft-luft-varmepumper. Er du opptatt av både inneklima, strømforbruk og interiør, er en varmepumpe fra Toshiba den rette matchen for deg. Du kan redusere strømkostnadene med opptil 40 %, samtidig som du får en behagelig temperatur året rundt. Det stilige designet får du med på kjøpet.

Velkommen til Signaturs fargerike univers

Farger har stor effekt på interiøret

Farger oppfører seg på tre ulike måter; aktivt, passivt og nøytralt. Du kan enkelt matche hvert enkelt roms farger til dets bruk med din egen smak og personlige ønsker.

Lyse farger er luftige og lette, de blender gjerne inn mot nordisk, kjølig interiør. Mørke farger oppfattes ofte som sofistikerte og varme, og gir et mer intimt uttrykk.

Nå kan du fråtse i lekre farger

Varmepumpen som spiller på lag med din personlighet.

Med utgangspunkt i fargenes karakter har vi valgt ut de nøytrale basisfargene Granitt og Skifer for tekstiltrekkene på varmepumpene.

Plussfargene Hav og Mørk isbre er de mest aktive fargevalørene i Signaturs palett. Sand og Varm jord heller mer mot naturfargene vi finner i varmere strøk.

Flere spennende farge- og mønstervarianter er tilgjengelig for bestilling. Snakk med din lokale forhandler for hvilke muligheter som finnes.

Enkel rengjøring og skifte av tekstiltrekk

Kvalitet i alle ledd.

Tekstilene er av beste kvalitet, fargesterke og produsert for å tåle lys. Det er enkelt å ta trekkkene av og på ved hjelp av festekroker på baksiden og borrelås som holder det stramt. Å bytte tekstiltrekk går mye raskere enn man skulle tro. Du kan vaske trekkene i mildt såpevann, og det er mulig å støvsuge dem forsiktig ved behov.

Se videoen under som viser hvor enkelt renholdet er, og hvor fort gjort det er å skifte trekk.

Basisfargene Granitt og Skifer

To nordiske fargeuttrykk.

Granitt og Skifer er de tidløse og diskrete basisfargene som passer inn i de fleste rom. Vi kan godt si at de er skandinaviske i uttrykket, og du får følelsen av å ha naturen rett inn i stua. Nøytrale fargepaletter går av og på moten, og deres styrke ligger i fleksibiliteten.

Toshiba Signatur leveres med begge disse tekstiltrekkene, slik at du enkelt kan bytte, eller rett og slett variere stil på varmepumper i ulike rom.

Plussfargene Ullhvit og Nattsvart

Farger som aldri går av moten

Hvit representerer renhet, uskyld og fred. Svart assosieres med eleganse og stil. Derfor har vi valgt å ha tekstiltrekk i disse flotte fargene. Hvit og svart går sjeldent av moten, derfor er disse noen av våre mest populære tekstiltrekk.

Er du glad i farger, uten nødvendigvis å ville ha en fargeklatt på veggen, kan tekstiltrekkene Ullhvit eller Nattsvart være perfekt for deg.

Plussfargene Mørk isbre og Hav

Kontinentene som møtes i en varmepumpe.

Snur vi på det kan Mørk isbre også assosieres med vann i varmere farvann. Signatur Hav har en myk nyanse som vil skape en spennende kontrast til øvrig innredning.

Blått sies å senke blodtrykket, åndedrettet og hjerterytmen. Fargen blå oppfattes som beroligende og avslappende. Ta en titt på Signatur Hav i sitt rette element under Toshiba Signatur 25.

Plussfargene Varm jord og Sand

Favorittene i dekoratørens verktøykasse.

Jordens egne farger fører oss til landskap og kulturer ute i verden. Disse fargenyansene kalles jordfarger og har varme, gule eller røde toner i seg. De oppfattes som trygt og stabilt. 

Se for deg en marokkansk ørken eller spansk terrakottajord mellom sitronlundene i Signatur Varm jord, og gylne, varme sandstrender i Signatur Sand.

Les mer om Toshiba Signatur varmepumper her:

Datablad

Designmodell

Toshiba Signatur 25

Veil. pris 22 490,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner
Datablad

Designmodell

Toshiba Signatur 35

Veil. pris 25 490,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner
Datablad

To innedeler

Toshiba Multisplitt Signatur

Veil. pris 42 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Vinner av iF Design Award

Prisen som siden 1954 har fremmet god produktdesign*

Teknisk er Signatur et lite vidunder. Japansk ingeniørkunst sikrer høy varmeeffekt og bunnsolid kvalitet på alt «under panseret». Og over panseret? Der har du grunnen til at Signatur vant den prestisjetunge «iF Design Award 2021».

* iF Product Design Award ble introdusert i 1954 og tildeles årlig av iF International Forum Design. Prisen, som spenner over flere kategorier, hadde rundt 10 000 innleveringer fra 60 land i 2021.

Bestill gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.