Sett din Signatur på rommet

Loading image...

Er du opptatt av inneklima, strømforbruk og interiør? Da er Toshiba Signatur den rette varmepumpen for deg. Toshiba Signatur gir deg både et behagelig inneklima, lavere strømkostnader og et stilig design!

Få tilbud på Signatur

Loading image...

Signaturs fargerike univers

Varmepumpen som gir deg valgmuligheter

Inneklima handler om mer enn luftkvalitet og temperatur. Det handler også om hvordan et rom føles og ser ut. Designmodellen Toshiba Signatur lar deg sette ditt eget preg på veggen. Det unike med denne modellen er det utvendige tekstiltrekket som du kan bytte ut etter humør eller årstid.

 

Loading image...

En verden av lekre farger

Spiller på lag med personligheten din

Farger oppfører seg på flere måter; aktivt, passivt og nøytralt. Match hvert enkelt roms farger til dets bruk, med din egen smak og personlige ønsker. Med utgangspunkt i fargenes karakter, har vi valgt ut de nøytrale basisfargene "Granitt" og "Skifer" for tekstiltrekkene som leveres med Signatur som standard. Disse fargene passer godt inn i de fleste nordiske hjem.

Flere spennende farger er tilgjengelig for bestilling hos din lokale forhandler.

Loading image...

Vinner av iF Design Award

Prisen som siden 1954 har fremmet god produktdesign*

Teknisk er Signatur et lite vidunder. Japansk ingeniørkunst sikrer høy varmeeffekt og bunnsolid kvalitet på alt «under panseret». Og over panseret? Der har du grunnen til at Signatur vant prestisjetunge «iF Design Award 2021».

*iF Product Design Award ble introdusert i 1954 og tildeles årlig av iF International Forum Design. Prisen, som spenner over flere kategorier, hadde rundt 10 000 innleveringer fra 60 land i 2021.

Loading image...

Bunnsolid kvalitet

Suveren ytelse pakket inn i et lekkert design

Med Toshiba Signatur på veggen, er du godt rustet for alle årstider. Signatur har høyeste energimerking A+++. I kombinasjon med 4000 W avgitt effekt ved -15 °C, vil den holde deg varm gjennom vinteren. Signatur er fabrikktestet til å generere varme helt ned til -25 °C, men varmer også ved enda lavere temperaturer.

Er du opptatt av å spare strøm, og samtidig ha det fint og lunt hjemme, er Toshiba Signatur den rette investeringen.

 

Hvilken farge passer din stil?

Basisfargene Granitt og Skifer

Signatur_granitt-og-skifer_1200x800.png

To nordiske fargeuttrykk

Granitt og Skifer er de tidløse og diskrete basisfargene som passer inn i de fleste rom. Vi kan godt si at de er skandinaviske i uttrykket, og du får følelsen av å ha naturen rett inn i stua. Nøytrale fargepaletter går av og på moten, og deres styrke ligger i fleksibiliteten. Signatur leveres med begge disse tekstiltrekkene, slik at du enkelt kan bytte, eller variere stil på varmepumpen.

 

Plussfargene Ullhvit og Nattsvart

Signatur_ullhvit-og-nattsvart_1200x800.png

Farger som aldri går av moten

Hvit representerer renhet, uskyld og fred. Svart assosieres med eleganse og stil. Hvit og svart går sjeldent av moten, derfor er disse noen av våre mest populære farger på tekstiltrekk.

Er du glad i farger, uten nødvendigvis å ville ha en fargeklatt på veggen, kan tekstiltrekkene Ullhvit eller Nattsvart være perfekt for deg.

Plussfargene Mørk isbre og Hav

Signatur_mørk-isbre-og-hav_1200x800.png

Kontinentene som møtes i en varmepumpe

Fargen blå oppfattes som beroligende og avslappende. Det sies å senke blodtrykket, åndedrettet og hjerterytmen. Mange merker denne effekten når de skuer over et vann eller hav.

Signatur Mørk isbre kan gi assosiasjoner til både isbre, og til vann i varmere farvann. Signatur Hav har en myk nyanse som vil skape en spennende kontrast til øvrig innredning i rommet.

Plussfargene Varm jord og Sand

Signatur_varm-jord-og-sand_1200x800.png

Favorittene i dekoratørens verktøykasse

Jordens egne farger fører oss til landskap og kulturer ute i verden. Disse fargenyansene kalles jordfarger og har varme, gule eller røde toner i seg. De oppfattes som trygge og stabile.

Se for deg en marokkansk ørken eller spansk terrakottajord mellom sitronlundene i Signatur Varm jord, og gylne, varme sandstrender i Signatur Sand.

Les mer om den lekre designmodellen Toshiba Signatur

 

Vil du ha en Signatur på veggen?

Fyll ut skjema under, så vil en forhandler ta kontakt med deg innen kort tid.

Bli kontaktet av din lokale forhandler

Finn nærmeste forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.