Aircondition gir behagelig temperatur på soverommet

Går du med planer om å installere airconditon på soverommet, kan du vurdere en budsjettmodell. Alle luft-til-luft-varmepumpene fra Toshiba kan nemlig brukes som aircondition.

Mange liker å ha det kjølig på soverommet – helst under 16 °C. En varmepumpe kan både svale om sommeren og varme om vinteren. Når varmepumpen brukes som aircondition, er den enda mer effektiv enn når den brukes til oppvarming.

Mindre temperaturforskjell gjør det lettere

Det skyldes at forskjellen mellom temperaturen ute og inne er mindre om sommeren enn om vinteren. Da bruker varmepumpen mindre energi på å gi deg innetemperaturen du ønsker: Vil du ha 23 °C inne når det er 28 °C ute, bruker varmepumpen mye mindre strøm til det, enn den bruker til å levere 23 °C inne om vinteren (da er temperaturen ute ofte 0 grader eller kaldere).
Det er altså ikke dyrt å bruke varmepumpen som aircondition. Og før du aner det, blir soverommet det mest komfortable rommet året rundt.

Sjekk lydnivået

I og med at soverom som regel ikke er veldig store, kan det være nok å velge en budsjettmodell hvis du kun skal bruke den til aircondition. Det du bør vurdere ekstra nøye, er lydnivået. En budsjettmodell avgir mindre effekt, men til kjøling av et rom holder det i massevis.

Datablad

Aircondition

Toshiba Seiya AC

Veil. pris 13 490,-

Kjøleeffekt
Stillegående
Funksjoner

Stillegående aircondition til lav pris og energiklasse A++ i kjølemodus. Seiya AC er modellen for deg som vil ha effektiv kjøling – uten å måtte betale for mye.

Datablad

Toppmodell

Toshiba Daiseikai 9 S 25

Veil. pris 26 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Daiseikai 9 S er den kraftigste pumpen på markedet i sin klasse! Den er rå på strømsparing, og selv med en større kompressor er pumpen meget stillegående. Denne varmepumpen er fabrikktestet ned til -30 °C, har energiklasse A+++ og suveren ytelsesevne.

Datablad

Folkefavoritten

Toshiba Polar 25

Veil. pris 20 990,- *

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Best i klassen på energieffektivitet. Stilig, matt design. Høy kapasitet ved lave temperaturer og energiklasse A+++. Toshiba Polar 25 er et friskt pust innen design og ytelse – en folkefavoritt i et nordisk klima. Du kan velge mellom hvit og sort modell. Begge er i en matt utførelse som gjør varmepumpen ekstra stilig å se på.

Gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.