Varmepumpe er effektiv aircondition på soverom

Alle Toshiba luft-til-luft-varmepumper kan brukes som aircondition. Til et soverom kan du vurdere en budsjettmodell.

Veldig mange av oss som bor i Norge liker å ha det kjølig på soverommet – helst under 16 °C. En varmepumpe kan både svale om sommeren og varme om vinteren. Når varmepumpen brukes som aircondition, er den enda mer effektiv enn når den brukes til oppvarming.

Mindre temperaturforskjell = lettere jobb

Det skyldes at forskjellen mellom temperaturen ute og inne er mindre om sommeren enn om vinteren. Da bruker varmepumpen mindre energi på å gi deg innetemperaturen du ønsker: Vil du ha 23 °C inne når det er 28 °C ute, bruker varmepumpen mye mindre strøm til det, enn den bruker til å levere 23 °C inne om vinteren (da er temperaturen ute ofte 0 grader eller kaldere).

Det er altså ikke dyrt å bruke varmepumpen som aircondition, og før du aner det blir soverommet det mest komfortable rommet året rundt! 

Sjekk lydnivået før du velger modell til soverom

Siden soverom som regel ikke er veldig store, kan det være nok å velge en budsjettmodell hvis du bare skal bruke den til aircondition. En budsjettmodell avgir mindre effekt, men til kjøling av ett rom kan det holde i massevis. Det du bør vurdere ekstra nøye for et soverom, er lydnivået.

Datablad

Aircondition

Toshiba Seiya AC

Veil. pris 10 990,-

Kjøleeffekt
Stillegående
Funksjoner

Stillegående til lav pris og energiklasse A++ i kjølemodus. Seiya AC er en helt ny aircondition-modell for deg som vil ha effektiv komfortkjøling – uten å betale for mye.

Datablad

Toppmodell

Toshiba Daiseikai 9 S 25

Veil. pris 23 490,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Daiseikai 9 S er den kraftigste pumpen på markedet i sin klasse! Den er rå på strømsparing, og selv med en større kompressor er pumpen meget stillegående. 9 S er fabrikktestet ned til -30 °C, er i energiklasse A+++ og har suveren ytelsesevne.

Datablad

Folkefavoritten

Toshiba Polar 25

Veil. pris 17 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Best i klassen på energieffektivitet. Stilig, matt design. Høy kapasitet ved lave temperaturer og energiklasse A+++. Denne luft-luft-varmepumpen er et friskt pust innen design og ytelse – en folkefavoritt i et nordisk klima.

Bestill gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.