Loading image...

Beskytt utedelen med varmepumpetak eller varmepumpehus

Selv om utedelen til varmepumpen er konstruert for å tåle vær og vind, vil et varmepumpetak eller et varmepumpehus gi ekstra beskyttelse mot alt fra regn, snø og løv til hærverk.

Et varmepumpetak eller varmepumpehus kan forbedre driftsbetingelsene til varmepumpen. Det vil dessuten spare deg for mye vedlikeholdsarbeid, samtidig som det vil kunne forlenge levetiden til utedelen.

Varmepumpetaket og -huset passer til alle våre luft-luft varmepumpemodeller til privatbolig. Snakk med en av våre forhandlere om utvalg og pris.

Kontakt forhandler - gå til skjema

 

Loading image...

Enkelt varmepumpetak i metall

Et varmepumpetak i metall gir en god beskyttelse mot regn, snø og takras. Taket er enkelt å montere, enten du velger å gjøre det selv eller får en profesjonell montør til å gjøre det for deg. Varmepumpetaket er laget av solid metall og leveres i to forskjellige farger; i samme fargenyanse som utedelen, eller sortlakkert.

Du kan selvfølgelig bygge/ lage et varmepumpetak selv. Vær obs på at det er viktig med litt luft mellom toppen av utedelen og varmepumpetaket. Årsaken til det er at kondens vil stige når varmepumpen avrimer.

Varmepumpehus i tre

Toshiba-varmepumper_varmepumpehus_impregnert-tre_1000x500.jpg
Et varmepumpehus beskytter utedelen mot snø, løv og annet rusk.

Et varmepumpehus i trykkimpregnert tre beskytter utedelen enda bedre enn et varmepumpetak. Mange velger også et varmepumpehus av estetiske grunner, for at utedelen skal gå i ett med fasaden. Det kan for eksempel males eller beises i samme farge som huset, eller så kan det kan males i en helt annen farge som pimper opp fasaden. Du bestemmer selv!

Våre varmepumpehus er designet slik at de ikke begrenser luftgjennomstrømningen, og vil derfor ikke påvirke varmepumpens ytelse. Det leveres flatpakket og er enkelt å montere.

Toshiba-varmepumper_varmepumpehus_malt_2_1000x500.jpg
Varmepumpehuset i tre kan males eller beises i samme farge som fasaden.

Dersom du bor veldig nærme kysten, kan det hende at du heller bør velge varmepumpetak. Avhengig av saltmengden i luften, så kan det komme rust på utedelen hvis du ikke er nøye med å vaske over den med jevne mellomrom. Hør med din forhandler om hva som er riktig løsning for å beskytte utedelen for akkurat din bolig.

Loading image...

Varmepumpehus i metall

Med et varmepumpehus i metall holdes utedelen tørr og ren. En hengslet dør på siden gjør det enkelt å komme til utedelen ved behov. Varmepumpehuset er laget i pulverlakkert metall og kan leveres i to forskjellige farger: hvit og svart.

Varmepumpehuset i metall gir en effektiv beskyttelse mot regn, snø og løv. Det forhindrer også at for eksempel barn putter gjenstander inn i utedelen. Man vet jo aldri hva de små kan finne på.

Det er enkelt å montere varmepumpehuset selv, men du kan selvfølgelig også få profesjonell hjelp til monteringen. Varmepumpehuset i metall krever minimalt med vedlikehold og er enkelt å rengjøre. Det passer selvfølgelig også til alle våre luft-luft varmepumper.

Ta kontakt med din lokale forhandler hvis du vil vite mer om varmepumpetak og varmepumpehus som passer til din varmepumpe

Les mer:

 

Ønsker du å bestille beskyttelse til utedelen?

Både varmepumper og ekstrautstyr bestilles hos en av våre autoriserte forhandlere. Fyll ut skjema, så blir du kontaktet innen kort tid. Da kan du forhøre deg om utvalg og pris. Samtalen er selvsagt helt uforpliktenede!

Bli kontaktet av din lokale forhandler

Finn nærmeste forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.