Loading image...

If this, then that (IFTTT) - Bruk varmepumpen mer effektivt

IFTTT får oppkoblede produkter og tjenester til å kommunisere med appene på telefonen din. Med IFTTT kan du bruke varmepumpen din mer effektivt. Du kan for eksempel stemmestyre varmepumpen! Under følger en kjapp gjennomgang av IFTTT og hvordan du kan bruke dette verktøyet til å gjøre din varmepumpehverdag enklere.

Aller først behøver du en IFTTT-konto. Den oppretter du enkelt på IFTTT.com (ekstern lenke) eller ved å søke opp "IFTTT" i App Store eller Google Play og laster ned tjenesten på din smarttelefon. Deretter kan du lage regler som gjør at varmepumpen kan benytte seg av smarte, automatiske funksjoner. Å lage regler kan høres vanskelig ut, men er i praksis veldig enkelt med IFTTT.

Lag egne regler

For å opprette regler lager du en applet, altså en liten applikasjon som har én spesifikk hensikt. Du starter med å trykke på ordet THIS for å legge til et kriterium; «hvis dette, så…». Det kan eksempelvis være kriterier som hvor varmt eller kaldt været er, at du befinner deg hjemme, eller at klokken har passert ti på kvelden.

Deretter velger du THAT for å bestemme hva som skal skje dersom kriteriet du har satt blir møtt. For eksempel hvis kriteriet er at når du drar fra jobben (IF THIS), så skal varmepumpen slå seg på (THEN THAT). Kort sagt, kan du automatisere det meste av funksjonaliteter som er online og IFTTT-kompatibelt.

Søk opp forhåndslagde regler

Toshiba varmepumper støtter IFTTT via AirPatrol wifi, og har allerede en rekke forhåndsdefinerte og smarte applets du kan benytte deg av. Hva med å stemmestyre varmepumpen? Eller automatisk justere varmen opp når utetemperaturen synker? 

Du finner regler ved å søke på AirPatrol og velge AirPatrol WiFi i IFTTT-tjenesten (ekstern lenke).

Du kan for eksempel:

  • Automatisk justere varmen opp når utetemperaturen synker
  • Stemmestyre din varmepumpe
  • Bestemme tidspunkt for når varmepumpen skal starte
  • Skru av og på varmepumpen med et tastetrykk
  • Motta en e-post når en ny AirPatrol WiFi applet er publisert
  • Be din Google home enhet om å skru av/på din varmepumpe

Dette er bare begynnelsen på hvordan teknologien gjør hverdagen enklere. Det vil komme mange flere applets etter hvert, så hold et øye med IFTTT fremover.

En smartere varmepumpe-hverdag med fjernstyring

Vil du vite mer om fjernstyring?

Snakk med din lokale forhandler. Fyll ut skjema, så blir du kontaktet i løpet av kort tid.

Bli kontaktet av din lokale forhandler

Finn nærmeste forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.