Loading image...

Chat med kundeservice

Vurderer du ny varmepumpe? Har du spørsmål om ekstrautstyr eller tilbehør til varmepumpen? Ønsker du å bli satt i kontakt med en forhandler? Få raskt svar på chat.

Vi har samlet de fleste spørsmålene vi får under en egen seksjon med "Spørsmål og svar". Finner du ikke svar på det du lurer på her, kan du chatte med kundesenteret vårt mandag til fredag mellom klokken 09.00 og 16.00.

Kundeservice kan veilede deg om det du måtte lure på i forbindelse med varmepumpe, enten du allerede er kunde, vurderer kjøp eller bare er interessert i mer informasjon og hjelp. 

I perioder har kundesenteret vårt stor pågang. Legg gjerne igjen e-postadressen din i chatten, så får du svar så fort som mulig.

Klikk på ikonet nede i høyre hjørne

Mange har spørsmål om de ulike modellene, funksjonaliteter, finansiering, tilbehør og mer. Med chatten på nettsiden, ønsker vi å gjøre varmepumpehverdagen din enklere. Klikk her eller på chat-ikonet nederst på siden for å snakke med en av våre kundemedarbeidere. Chatten er tilgjengelig på hverdager, men du kan når som helst legge igjen en beskjed eller din e-post så svarer vi deg så raskt vi kan.

Ønsker du å kontakte oss på andre måter? Her finner du informasjon om hvordan du kommer i kontakt med oss. Hører fra deg!