Deilige svale rom hele sommeren med aircondition fra Toshiba

Plutselig kommer det en hetebølge – da er det deilig å kunne bruke varmepumpen som aircondition.

Varmepumpen bruker lite strøm som aircondition

De fleste av oss kjøper luft-luft-varmepumper for å holde varmen om vinteren – samtidig som vi sparer strøm. Men visste du at alle Toshiba varmepumper også kan brukes som aircondition?

Det lar deg

  • svale inneluften på varme sommerdager – du slipper å lufte med åpent vindu
  • rense luften og fjerne partikler som støv og pollen, dersom du har en modell med pollenfilter
  • sove godt om natten – Toshiba varmepumper har lavt lydnivå, som gjør at du kan nyte sval sovetemperatur med aircondition på soverommet

Nyere, norske hus er ofte svært godt isolert. Det er fint om vinteren, men gjør at de fort kan bli varme om sommeren. Da er det greit å vite at luft-luft-varmepumper bruker lite strøm når de går som aircondition. Faktisk er de enda mer effektive til kjøling enn til oppvarming.

Fordeler med varmepumpe om sommeren

Det er mange fordeler ved å ha aircondition – kanskje spesielt egnet er det med aircondition på soverommet. Her er noen av dem:

  • Har du pollenallergi, kommer sommeren gjerne med en bismak. Men med en varmepumpe i Daiseikai-serien trenger du ikke åpne vinduet for å kjøle soverommet om natten. Innebygget pollenfilter sørger for at symptomene forblir et utendørsproblem.
  • At du slipper å åpne vinduer for å lufte om dagen, holder også plagsomme insekter ute av huset.
  • Vifter flytter bare varm luft rundt i rommet – en aircondition kjøler den ned.
  • Kjøling med varmepumpe er en økonomisk rimelig løsning, og om vinteren kan du spare tusenlapper i oppvarmingskostnader.

Hvilken airconditon er riktig for deg?

Det kan en av våre autoriserte forhandler hjelpe deg med. De tilbyr gratis befaring og råd for ditt behov. Send inn din kontaktinformasjon for en uforpliktende prat, eller les mer om våre modeller under.

Bestill gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Våre utvalgte aircondition-modeller

Er du på jakt etter aircondition på varme sommerdager? Da er kanskje en billig varmepumpe noe for deg.

Toshiba Seiya AC – vår rimeligste løsning

Modellen Seiya AC er vår rimeligste modell – den har høy kjøleeffekt og lav pris. I tillegg har Seiya et lavt lydnivå, helt ned til 24 dB(A). Det tilsvarer rolig rasling i løv – perfekt for soverommet i varme sommernetter. Det er en grunn til at denne airconditionen har fått navnet Seiya, som betyr «silent night».  Les mer om Seiya AC.

Toshiba Daiseikai-serien

Er du plaget av pollen, er Daiseikai-serien noe for deg. Her får du avanserte luftfiltre som effektivt fjerner både pollen og støv. Toshiba Gulvmodell er vår mest stillegående og derfor populær som kjølemaskin. Med toppmodellen Daiseikai 9 S får du i tillegg Plasma Air Purifier – et filter som også nøytraliserer uønsket lukt.

Toshiba Multisplitt

Kanskje vil du ha en varmepumpe som primært brukes til oppvarming på kjøkkenet om vinteren, men samtidig ha kjøling på soverommet eller loftstua? Da kan en varmepumpe med to eller flere innedeler være noe for deg. Du trenger bare en utedel, og den lar deg kombinere ulike modeller og størrelser etter behov.

Se vårt utvalg

Datablad

Aircondition

Toshiba Seiya AC

Veil. pris 11 990,-

Kjøleeffekt
Stillegående
Funksjoner
Datablad

Gulvmodell

Toshiba Gulvmodell 25

Veil. pris 25 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner
Datablad

Toppmodell

Toshiba Daiseikai 9 S 25

Veil. pris 24 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner
  • Alle våre varmepumper kan brukes som aircondition – se hele vårt sortiment

    Varmepumper