Loading image...

Kan jeg fyre med ved selv om vi har varmepumpe?

Vedfyring og Toshiba luft-luft-varmepumpe er faktisk en god kombinasjon.

Unik peisfunksjon

De fleste av våre nyere Toshiba-modeller har en unik funksjon tilpasset det norske markedet kalt "Peisfunksjon". Denne aktiveres via fjernkontrollen. Med denne funksjonen blåser innedelen i bestemte hastigheter og mønster for å spre varme fra andre varmekilder som peis og ovn. Viften i varmepumpen fordeler varmen fra vedfyringen enda bedre slik at du får jevn og behagelig temperatur i boligen. Når ønsket varme er oppnådd, fortsetter viften for å distribuere varmen på en optimal måte.

Peisfunksjon finnes på disse modellene:

Unngå å bruke "auto" samtidig

For andre modeller må du passe på at varmepumpen ikke står i "auto" når du fyrer med ved. Da risikerer du at varmepumpen begynner å kjøle når det blir varmere enn temperaturen du har stilt inn varmepumpen på.

Lurt med tilleggsvarme

Mange synes det er koselig å fyre med ved, og selv for deg som har varmepumpe kan det også være fornuftig med en ekstra varmekilde. Toshibas luft-luft varmepumper fungerer svært bra og avgir mye varme – også når det er kaldt. Det lønner seg dog å ikke velge modell kun basert på å dekke behovet når det er kaldest, fordi det som regel bare er noen få dager i året. Fordelene er større ved å velge en pumpe som passer ditt og boligens totale behov gjennom året.

Kontakt din lokale Toshiba-forhandler for en gratis befaring.

Lurer du på om du skal skaffe deg en Toshiba varmepumpe?

Du kommer ikke til å angre! Fyll ut skjema under, så vil en forhandler ta kontakt med deg for en uforpliktende samtale og gratis befaring.

Kontakt din lokale forhandler

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.