Kan jeg fyre med ved selv om vi har varmepumpe?

Ja, vedfyring og Toshiba luft-luft-varmepumper er en veldig god kombinasjon.

Viften i varmepumpen bidrar til å fordele varme fra vedfyringen enda bedre, slik at du får jevn og behagelig temperatur i boligen din.

Unik peisfunksjon

Flere Toshiba-modeller har en unik peisfunksjon på fjernkontrollen. Med ett trykk kan du kombinere varmepumpe og vedfyring på en komfortabel og effektiv måte. Peisfunksjonen finnes på modellene Daiseikai 9 S og Polar.

Ikke bruk auto samtidig

For andre modeller må du passe på at varmepumpen ikke står i auto når du fyrer med ved. Da risikerer du at varmepumpen begynner å kjøle når det blir varmere enn temperaturen du har stilt inn varmepumpen på.  

Alltid lurt med tilleggsvarme

Mange synes det å fyre med ved er koselig, og for deg med varmepumpe kan det også være fornuftig med en ekstra varmekilde. Toshibas luft-luft-varmepumper fungerer svært bra og avgir mye varme også når det er kaldt. Men det lønner seg ikke å velge modell kun basert på å dekke behovet når det er som kaldest, fordi det skjer bare noen få dager i året. Fordelene er større ved å velge en pumpe som passer din jevnlige bruk.

Vurderer du å fyre med ved i tillegg til varmepumpe på de kaldeste dagene? På Varmefag sine sider kan du få hjelp til å finne en peis du kan kombinere med varmepumpen din - både for kos og som ekstra varmekilde.

Kontakt din lokale Toshiba-forhandler for gratis varmepumpebefaring.

Varmepumper med peismodus

Både Shorai og Daiseikai 9 har perismodus som en unik funksjon tilpasset det norske markedet. Med denne funksjonen blåser innedelen i bestemte hastigheter og mønster for å spre varme fra andre varmekilder som peis og ovn. Når ønsket varme er oppnådd, fortsetter viften for å distribuere varmen på en optimal måte.

Datablad

To innedeler

Toshiba Multisplitt Signatur

Veil. pris 41 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

NYHET! Designmodellen Multisplitt Signatur dekker store energibehov og har mange nyttige funksjoner. Multisplittløsning med to eller flere separate innedeler sikrer jevn fordeling av varmen. 2 stk. tekstiltrekk i fargene granitt og skifer medfølger hver innedel.

Datablad

Designmodell

Toshiba Signatur 35

Veil. pris 24 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

NYHET! Signatur har et design du ikke har sett maken til, og den gjør langt mer enn bare å se bra ut. Her får du både høy varmeeffekt og en mengde nyttige funksjoner. Signatur har selvsagt energiklasse A+++, den er meget stillegående og ytelsesevnen er helt på topp. To tekstiltrekk i fargene Granitt og Skifer følger med.

Datablad

Designmodell

Toshiba Signatur 25

Veil. pris 21 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

NYHET! Signatur har et design du ikke har sett maken til, men den gjør langt mer enn bare å se bra ut. Her får du både høy varmeeffekt og en mengde nyttige funksjoner. Signatur har selvsagt energiklasse A+++, den er meget stillegående og ytelsesevnen er helt på topp. To tekstiltrekk i fargene Granitt og Skifer følger med.