Kan jeg fyre med ved selv om vi har varmepumpe?

Ja, vedfyring og Toshiba luft-luft-varmepumpe er faktisk en god kombinasjon.

Unik peisfunksjon

De fleste av våre nyere Toshiba-modeller har en unik peisfunksjon på fjernkontrollen. Med ett trykk kan du kombinere varmepumpe og vedfyring på en komfortabel og effektiv måte. Viften i varmepumpen bidrar til å fordele varmen fra vedfyringen enda bedre, slik at du får jevn og behagelig temperatur i boligen din.

Peisfunksjonen finnes på modellene Signatur, Daiseikai 9 S, Polar og Gulvmodellen.

Ikke bruk auto samtidig

For andre modeller må du passe på at varmepumpen ikke står i auto når du fyrer med ved. Da risikerer du at varmepumpen begynner å kjøle når det blir varmere enn temperaturen du har stilt inn varmepumpen på.  

Alltid lurt med tilleggsvarme

Mange synes det er koselig å fyre med ved, og for deg med varmepumpe kan det også være fornuftig med en ekstra varmekilde. Toshibas luft-luft-varmepumper fungerer svært bra og avgir mye varme – også når det er kaldt. Det lønner seg dog å ikke velge modell kun basert på å dekke behovet når det er kaldest, fordi det som regel bare er noen få dager i året. Fordelene er større ved å velge en pumpe som passer ditt og boligens totale behov gjennom året.

Kontakt din lokale Toshiba-forhandler for en gratis befaring.

Varmepumper med peismodus

Peismodus er en unik funksjon tilpasset det norske markedet. Med denne funksjonen blåser innedelen i bestemte hastigheter og mønster for å spre varme fra andre varmekilder som peis og ovn. Når ønsket varme er oppnådd, fortsetter viften for å distribuere varmen på en optimal måte.

Datablad

Designmodell

Toshiba Signatur 25

Veil. pris 24 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Toshiba Signatur 25 har et design du ikke har sett maken til, og gjør likevel langt mer enn bare å se bra ut. Her får du både høy varmeeffekt og en mengde nyttige funksjoner. Signatur har energiklasse A+++, er meget stillegående og ytelsesevnen er på topp. Tekstiltrekk i fargene Granitt og Skifer følger med, og flere farger kan bestilles hos din lokale forhandler.

Datablad

Toppmodell

Toshiba Daiseikai 9 S 25

Veil. pris 26 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Daiseikai 9 S er den kraftigste pumpen på markedet i sin klasse! Den er rå på strømsparing, og selv med en større kompressor er pumpen meget stillegående. Denne varmepumpen er fabrikktestet ned til -30 °C, har energiklasse A+++ og suveren ytelsesevne.

Datablad

Folkefavoritten

Toshiba Polar 25

Veil. pris 20 990,- *

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Best i klassen på energieffektivitet. Stilig, matt design. Høy kapasitet ved lave temperaturer og energiklasse A+++. Toshiba Polar 25 er et friskt pust innen design og ytelse – en folkefavoritt i et nordisk klima. Du kan velge mellom hvit og sort modell. Begge er i en matt utførelse som gjør varmepumpen ekstra stilig å se på.