Hvordan kan jeg beskytte utedelen?

Mange velger å investere i et varmepumpehus eller varmepumpetak.

Beskyttelse mot snø, is og løv

Utedelen til en Toshiba luft-luft varmepumpe er utviklet for å tåle et tøft klima. Likevel er det lurt å følge med, og passe på at ikke snø, is, løv eller annet hindrer god luftgjennomstrømning. 

Varmepumpehus eller varmepumpetak

For ekstra beskyttelse og et mer diskré uttrykk kan du kjøpe tilbehør som varmepumphus eller varmepumpetak. Våre varmepumpehus leveres i metall eller tre og gir god beskyttelse mot snø, regn, vær og vind. I tillegg kan varmepumpehuset males i samme farge som fasaden slik at varmepumpen blir enda mer diskré. Tak til varmepumpen beskytter mot snø og regn.

Ta kontakt med din lokale Toshiba-forhandler dersom du ønsker beskyttelse til varmepumpens utedel.

Beskytt varmepumpens utedel

Impregnert tre

Varmepumpehus i impregnert tre

Veil. pris 2 840,-

Skjerm varmepumpens utedel mot sterk vind, løv og snø. Varmepumpehuset passer til alle Toshibas luft-luft utedeler og knytter utedelen diskre til fasaden.

Lakkert hvit

Varmepumpehus i metall

Veil. pris 3 490,-

Et varmepumpehus i metall er en lekker og praktisk beskyttelse. Når snø, løv og andre uønskede gjenstander holdes unna, får utedelen både bedre driftsforhold og lengre levetid.

Lakkert hvit

Varmepumpetak i metall

Veil. pris 1 890,-

Får du ikke plassert varmepumpens utedel i ly for nedbør? Et varmepumpetak kan sikre både bedre driftsforhold og lengre levetid. Taket beskytter effektivt utedelen mot regn, snø og takras.