Finn nærmeste forhandler
Det er 8 forhandlere med arbeidsområde i Holmestrand

Erfarne varmepumpeforhandlere i Holmestrand

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Holmestrand hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Holmestrand

Botne Teknikk AS

Telefon:

91388908

Jarlsberg Varmeteknikk AS

Telefon:

33056605

Randeberg Varmepumpeservice & Montasje

Telefon:

91512181

Vestfold Varmepumpeservice AS

Telefon:

45640007

VVS Rørlegger'n Tønsberg AS

Telefon:

33019440

Terra Heating AS

Telefon:

90530371

Strangko Tønsberg AS

Telefon:

33317654

Spar strøm med varmepumpe

Mange i Holmestrand ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumpe på kalde dager

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Holmestrand, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Har du varmepumpe – eller vurderer du å skaffe deg en? Enten du trenger service eller vil ha gratis befaring og et uforpliktende tilbud, finnes det mange forhandlere i Holmestrand som kan hjelpe deg. Her ser du en oversikt over dyktige og sertifiserte varmepumpeforhandlere som alle kjenner luft-luft-varmepumper fra Toshiba.