Finn nærmeste forhandler
Det er 7 forhandlere med arbeidsområde i Færder

Finn din varmepumpeforhandler i Færder

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Færder. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Færder

Scandic Markiser AS

Telefon:

04990

Bergans Mekanikk AS

Telefon:

33335083

Langved Blikkenslagerverksted AS

Telefon:

33391606

Vestfold Varmepumpeservice AS

Telefon:

45640007

Vestfold Peis og Pipe AS

Telefon:

95012222

VVS Rørlegger'n Tønsberg AS

Telefon:

33019440

Strangko Tønsberg AS

Telefon:

33317654

Spar strøm med varmepumpe

Mange som har installert varmepumpe i Færder, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Færder

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Færder krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Færder. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.