Finn nærmeste forhandler
Det er 5 forhandlere med arbeidsområde i Verdal

Våre varmepumpeforhandler i Verdal

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Verdal hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Verdal

Trøndelag Kuldeteknikk AS

Telefon:

92435111

Kjøleteknikk Midt-Norge AS

Telefon:

74143393

Levanger Elektro Service AS

Telefon:

91811259

Midt-Norsk VVS AS

Telefon:

74154889

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange i Verdal ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumpe på kalde dager

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Verdal kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Montere varmepumpe? Velg en sertifisert forhandler

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Verdal. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.