Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Tydal

Her får du hjelp med varmepumpe i Tydal

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Tydal gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Tydal

Rørteknikk AS

Kirkevegen 4
7500 STJØRDAL

Telefon:

96507500

K. Eidem Elektro AS

Selbuvegen 819
7580 SELBU

Telefon:

73819980

Varmepumpe gir lavere strømregning

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Tydal vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Tydal

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Tydal har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Montere varmepumpe? Velg en sertifisert forhandler

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Tydal. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.