Finn nærmeste forhandler
Det er 6 forhandlere med arbeidsområde i Trondheim

Forhandlere av varmepumper i Trondheim

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Trondheim gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Trondheim

Bravida Norge AS avd. Trondheim Elektro

Telefon:

74170000

Klima og Kuldeteknikk AS

Telefon:

73843000

GlobalTek Norge AS

Telefon:

72846317

Aalmo AS Ekeltriker

Telefon:

73800170

For deg som vil spare penger på strøm

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Trondheim ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Kuldegrader og varmepumper

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Trondheim krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

Våre sertifiserte forhandlere i Trondheim vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.