Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Steinkjer

Finn din varmepumpeforhandler i Steinkjer

Hvilken Toshiba-modell skal du velge? Hvor skal varmepumpen plasseres, og hvordan skal den monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Steinkjer gi deg svar på – og hjelp med. Skal du kjøpe luft-luft-varmepumpe fra Toshiba og lurer på neste steg, kan du trygt overlate det til en av de erfarne forhandlerne i Steinkjer.

Våre forhandlere i Steinkjer

Elman AS

Russervegen 5
7652 VERDAL

Telefon:

74078400

Trøndelag Kuldeteknikk AS

E6 Vinne 16
7657 VERDAL

Telefon:

74013300

Kjøleteknikk Midt-Norge AS

Sundfærveien 12
7670 INDERØY

Telefon:

74143393

Semi Elektro AS

Fyrgata 3
7714 STEINKJER

Telefon:

90197000

Varmepumpe gir lavere strømregning

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Steinkjer ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumpe på kalde dager

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Steinkjer, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Hvem kan installere varmepumpe i Steinkjer?

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Steinkjer. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.