Finn nærmeste forhandler
Det er 1 forhandlere med arbeidsområde i Snåsa

Finn din varmepumpeforhandler i Snåsa

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Snåsa. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Snåsa

Grannes VVS AS

Namdalsvegen 60
7805 NAMSOS

Telefon:

74274222

Spar strøm med varmepumpe

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Snåsa ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Snåsa har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Montere varmepumpe? Velg en sertifisert forhandler

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Snåsa. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.