Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Skaun

Våre varmepumpeforhandler i Skaun

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Skaun kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Skaun

Siko AS

Megardsvegen 1
7320 FANNREM

Telefon:

92800324

Mjøen VVS AS

Løkkenveien 230
7332 LØKKEN VERK

Telefon:

90051903

GlobalTek Norge AS

Melhusvegen 332
7224 MELHUS

Telefon:

72846317

Varmepumpe gir lavere strømregning

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Skaun ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Kuldegrader og varmepumper

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Skaun kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Skaun i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.