Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Selbu

Erfarne varmepumpeforhandlere i Selbu

Hvilken Toshiba-modell skal du velge? Hvor skal varmepumpen plasseres, og hvordan skal den monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Selbu gi deg svar på – og hjelp med. Skal du kjøpe luft-luft-varmepumpe fra Toshiba og lurer på neste steg, kan du trygt overlate det til en av de erfarne forhandlerne i Selbu.

Våre forhandlere i Selbu

Rørteknikk AS

Kirkevegen 4
7500 STJØRDAL

Telefon:

96507500

K. Eidem Elektro AS

Selbuvegen 819
7580 SELBU

Telefon:

73819980

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Selbu vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Varmepumpe på kalde dager

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Selbu krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Montering og service på varmepumper i Selbu

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Selbu i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.