Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Røyrvik

Erfarne varmepumpeforhandlere i Røyrvik

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Røyrvik gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Røyrvik

Grannes VVS AS

Namdalsvegen 60
7805 NAMSOS

Telefon:

74274222

Terbitek Tor Åge Sellin

Sagveien 24
7890 NAMSSKOGAN

Telefon:

40628762

For deg som vil spare penger på strøm

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Røyrvik ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumpe på kalde dager

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Røyrvik krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Røyrvik i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.