Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Rennebu

Erfarne varmepumpeforhandlere i Rennebu

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Rennebu gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Rennebu

Mjøen VVS AS

Løkkenveien 230
7332 LØKKEN VERK

Telefon:

90051903

Team Sjøholt Varmepumpetjenester

6610 ØKSENDAL

Telefon:

48246397

GlobalTek Norge AS

Melhusvegen 332
7224 MELHUS

Telefon:

72846317

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Rennebu ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumpe på kalde dager

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Rennebu, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Rennebu. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.