Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Oppdal

Forhandlere av varmepumper i Oppdal

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Oppdal. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Oppdal

Team Sjøholt Varmepumpetjenester

6610 ØKSENDAL

Telefon:

48246397

Tynset Varmeservice AS

Auma
2500 TYNSET

Telefon:

45854865

GlobalTek Norge AS

Melhusvegen 332
7224 MELHUS

Telefon:

72846317

Lund Varmepumpeservice

Solsidevegen 1017
2662 DOVRE

Telefon:

95299197

Varmepumpe gir lavere strømregning

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Oppdal, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Oppdal krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Våre sertifiserte forhandlere i Oppdal vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.