Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Namsskogan

Her får du hjelp med varmepumpe i Namsskogan

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Namsskogan hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Namsskogan

Grannes VVS AS

Namdalsvegen 60
7805 NAMSOS

Telefon:

74274222

Terbitek Tor Åge Sellin

Sagveien 24
7890 NAMSSKOGAN

Telefon:

40628762

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange som har installert varmepumpe i Namsskogan, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Kuldegrader og varmepumper

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Namsskogan, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Montering og service på varmepumper i Namsskogan

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Namsskogan. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.