Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Melhus

Finn din varmepumpeforhandler i Melhus

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Melhus kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Melhus

Klimapro AS

Kong Inges gate 9 A
7052 TRONDHEIM

Telefon:

92400209

Siko AS

Megardsvegen 1
7320 FANNREM

Telefon:

92800324

GlobalTek Norge AS

Melhusvegen 332
7224 MELHUS

Telefon:

72846317

For deg som vil spare penger på strøm

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Melhus vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Melhus krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Melhus i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.