Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Levanger

Erfarne varmepumpeforhandlere i Levanger

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Levanger kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Levanger

Trøndelag Kuldeteknikk AS

E6 Vinne 16
7657 VERDAL

Telefon:

74013300

Elman AS

Russervegen 5
7652 VERDAL

Telefon:

74078400

Kjøleteknikk Midt-Norge AS

Sundfærveien 12
7670 INDERØY

Telefon:

74143393

Varmepumpe gir lavere strømregning

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Levanger vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Kuldegrader og varmepumper

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Levanger krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Montere varmepumpe? Velg en sertifisert forhandler

Våre sertifiserte forhandlere i Levanger vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.