Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Inderøy

Forhandlere av varmepumper i Inderøy

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Inderøy hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Inderøy

Elman AS

Russervegen 5
7652 VERDAL

Telefon:

74078400

Kjøleteknikk Midt-Norge AS

Sundfærveien 12
7670 INDERØY

Telefon:

74143393

Midt-Norsk VVS AS

Sundøya 2
7670 INDERØY

Telefon:

74154889

Spar strøm med varmepumpe

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Inderøy vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Kuldegrader og varmepumper

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Inderøy har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Montering og service på varmepumper i Inderøy

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Inderøy. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.