Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Holtålen

Våre varmepumpeforhandler i Holtålen

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Holtålen kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Holtålen

Røros E-Verk Installasjon AS

Osloveien 16 B
7374 RØROS

Telefon:

72414800

GlobalTek Norge AS

Melhusvegen 332
7224 MELHUS

Telefon:

72846317

Varmepumpe gir lavere strømregning

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Holtålen ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Holtålen kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Montere varmepumpe? Velg en sertifisert forhandler

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Holtålen i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.