Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Hitra

Våre varmepumpeforhandler i Hitra

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Hitra hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Hitra

Aas Rørleggerservice AS

Siholmveien 10 A
7260 SISTRANDA

Telefon:

72464040

Strøms El-Installasjon

Fillheiveien 21
7240 HITRA

Telefon:

90645513

Varmepumpe gir lavere strømregning

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Hitra ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Hitra har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Hvem kan installere varmepumpe i Hitra?

Våre sertifiserte forhandlere i Hitra vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.