Finn nærmeste forhandler
Det er 1 forhandlere med arbeidsområde i Grong

Erfarne varmepumpeforhandlere i Grong

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Grong. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Grong

Grannes VVS AS

Namdalsvegen 60
7805 NAMSOS

Telefon:

74274222

Varmepumpe gir lavere strømregning

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Grong ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Grong har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Grong. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.