Finn nærmeste forhandler
Det er 1 forhandlere med arbeidsområde i Frosta

Forhandlere av varmepumper i Frosta

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Frosta kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Frosta

Rørteknikk AS

Kirkevegen 4
7500 STJØRDAL

Telefon:

96507500

For deg som vil spare penger på strøm

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Frosta, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Kuldegrader og varmepumper

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Frosta, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Montering og service på varmepumper i Frosta

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Frosta i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.