Finn nærmeste forhandler
Det er 1 forhandlere med arbeidsområde i Åfjord

Våre varmepumpeforhandler i Åfjord

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Åfjord. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Åfjord

ABD Rørservice AS

Rådhusveien 11
7100 RISSA

Telefon:

73851200

Varmepumpe gir lavere strømregning

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Åfjord ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Kuldegrader og varmepumper

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Åfjord, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Montering og service på varmepumper i Åfjord

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Åfjord. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.