Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Tromsø

Våre varmepumpeforhandler i Tromsø

Hvilken Toshiba-modell skal du velge? Hvor skal varmepumpen plasseres, og hvordan skal den monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Tromsø gi deg svar på – og hjelp med. Skal du kjøpe luft-luft-varmepumpe fra Toshiba og lurer på neste steg, kan du trygt overlate det til en av de erfarne forhandlerne i Tromsø.

Våre forhandlere i Tromsø

Jensen Elektriske AS

Rektor Horsts gate 21
9009 TROMSØ

Telefon:

77 75 19 50

Multivarme AS

Henter fast på Schenker terminal
9019 TROMSØ

Telefon:

99416000

Troms Vaktmester Service

Tromsøysundvegen 238
9020 TROMSDALEN

Telefon:

90081427

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange i Tromsø ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumpe på kalde dager

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Tromsø kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Hvem kan installere varmepumpe i Tromsø?

Våre sertifiserte forhandlere i Tromsø vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.