Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Sørreisa

Her får du hjelp med varmepumpe i Sørreisa

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Sørreisa. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Sørreisa

Varme- og Kuldemontasje Kjell Ivar Svendsen

Espenesveien 720
9311 Brøstadbotn

Telefon:

91642311

Termonor AS

Laukhellaveien 178
9303 SILSAND

Telefon:

47758000

Troms Vaktmester Service

Tromsøysundvegen 238
9020 TROMSDALEN

Telefon:

90081427

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange i Sørreisa ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Sørreisa kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Hvem kan installere varmepumpe i Sørreisa?

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Sørreisa. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.