Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Skjervøy

Finn din varmepumpeforhandler i Skjervøy

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Skjervøy hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Skjervøy

Elektro Kjøl AS

Meieriveien 1
9152 SØRKJOSEN

Telefon:

77765530

Troms Vaktmester Service

Tromsøysundvegen 238
9020 TROMSDALEN

Telefon:

90081427

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange i Skjervøy ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Skjervøy

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Skjervøy har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Skjervøy i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.