Finn nærmeste forhandler
Det er 1 forhandlere med arbeidsområde i Nordreisa

Forhandlere av varmepumper i Nordreisa

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Nordreisa kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Nordreisa

Elektro Kjøl AS

Meieriveien 1
9152 SØRKJOSEN

Telefon:

77765530

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange som har installert varmepumpe i Nordreisa, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Nordreisa

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Nordreisa, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Hvem kan installere varmepumpe i Nordreisa?

Våre sertifiserte forhandlere i Nordreisa vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.