Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Lyngen

Våre varmepumpeforhandler i Lyngen

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Lyngen hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Lyngen

Multivarme AS

Henter fast på Schenker terminal
9019 TROMSØ

Telefon:

99416000

Elektro Kjøl AS

Meieriveien 1
9152 SØRKJOSEN

Telefon:

77765530

Spar strøm med varmepumpe

Mange i Lyngen ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Lyngen

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Lyngen krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Hvem kan installere varmepumpe i Lyngen?

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Lyngen. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.