Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Lavangen

Våre varmepumpeforhandler i Lavangen

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Lavangen kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Lavangen

Jensen Elektriske AS

Rektor Horsts gate 21
9009 TROMSØ

Telefon:

77751950

Varme- og Kuldemontasje Kjell Ivar Svendsen

Espenesveien 720
9311 Brøstadbotn

Telefon:

91642311

Astafjord Vekst AS

Strandveien 31
9350 SJØVEGAN

Telefon:

77176900

Varmepumpe gir lavere strømregning

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Lavangen, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Lavangen

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Lavangen, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Hvem kan installere varmepumpe i Lavangen?

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Lavangen i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.