Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Kvænangen

Forhandlere av varmepumper i Kvænangen

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Kvænangen gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Kvænangen

Elektro Kjøl AS

Meieriveien 1
9152 SØRKJOSEN

Telefon:

77765530

Øystein Hansen Varmeteknikk

Romsdalveien 3
9537 Tverrelvdalen

Telefon:

95129050

Varmepumpe gir lavere strømregning

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Kvænangen ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumpe på kalde dager

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Kvænangen har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Kvænangen. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.