Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Harstad

Her får du hjelp med varmepumpe i Harstad

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Harstad. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Harstad

AJ Klima AS

St Olavs gate 59
9406 HARSTAD

Telefon:

90195390

Kuldeteknisk AS

Stakkevollveien 69 B
9010 TROMSØ

Telefon:

77661550

Martnes Elektro

Banmyra 3
9414 HARSTAD

Telefon:

48022696

For deg som vil spare penger på strøm

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Harstad, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Harstad, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

Våre sertifiserte forhandlere i Harstad vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.