Finn nærmeste forhandler
Det er 7 forhandlere med arbeidsområde i Gratangen

Våre varmepumpeforhandler i Gratangen

Hvilken Toshiba-modell skal du velge? Hvor skal varmepumpen plasseres, og hvordan skal den monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Gratangen gi deg svar på – og hjelp med. Skal du kjøpe luft-luft-varmepumpe fra Toshiba og lurer på neste steg, kan du trygt overlate det til en av de erfarne forhandlerne i Gratangen.

Våre forhandlere i Gratangen

Jensen Elektriske AS

Telefon:

77751952

Hålogaland Kraft AS

Telefon:

77042500

Varmefag Narvik/Narvik Steinsenter AS

Telefon:

76950490

Varme- og Kuldemontasje Kjell Ivar Svendsen

Telefon:

91642311

Astafjord Vekst AS

Telefon:

77176900

Haneseth Narvik AS

Telefon:

76955550

For deg som vil spare penger på strøm

Mange som har installert varmepumpe i Gratangen, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Gratangen kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

Våre sertifiserte forhandlere i Gratangen vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.