Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Dyrøy

Finn din varmepumpeforhandler i Dyrøy

Hvilken Toshiba-modell skal du velge? Hvor skal varmepumpen plasseres, og hvordan skal den monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Dyrøy gi deg svar på – og hjelp med. Skal du kjøpe luft-luft-varmepumpe fra Toshiba og lurer på neste steg, kan du trygt overlate det til en av de erfarne forhandlerne i Dyrøy.

Våre forhandlere i Dyrøy

Jensen Elektriske AS

Rektor Horsts gate 21
9009 TROMSØ

Telefon:

77751952

Varme- og Kuldemontasje Kjell Ivar Svendsen

Espenesveien 720
9311 Brøstadbotn

Telefon:

91642311

Astafjord Vekst AS

Strandveien 31
9350 SJØVEGAN

Telefon:

77176900

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange i Dyrøy ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Dyrøy

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Dyrøy, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Hvem kan installere varmepumpe i Dyrøy?

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Dyrøy. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.