Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Balsfjord

Her får du hjelp med varmepumpe i Balsfjord

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Balsfjord gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Balsfjord

Multivarme AS

Henter fast på Schenker terminal
null null

Telefon:

99416000

Jensen Elektriske AS

Rektor Horsts gate 21
9009 TROMSØ

Telefon:

77 75 19 50

Termonor AS

Laukhellaveien 178
9303 SILSAND

Telefon:

47758000

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange i Balsfjord ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Balsfjord, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Har du varmepumpe – eller vurderer du å skaffe deg en? Enten du trenger service eller vil ha gratis befaring og et uforpliktende tilbud, finnes det mange forhandlere i Balsfjord som kan hjelpe deg. Her ser du en oversikt over dyktige og sertifiserte varmepumpeforhandlere som alle kjenner luft-luft-varmepumper fra Toshiba.