Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Tokke

Erfarne varmepumpeforhandlere i Tokke

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Tokke gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Tokke

Scandic Markiser AS

Damvegen 11
2827 HUNNDALEN

Telefon:

61109130

BT Salg og Montasje AS

Skauen 40
3748 Siljan

Telefon:

92336404

For deg som vil spare penger på strøm

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Tokke, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Tokke

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Tokke krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Tokke i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.