Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Tinn

Erfarne varmepumpeforhandlere i Tinn

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Tinn hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Tinn

Scandic Markiser AS

Damvegen 11
2827 HUNNDALEN

Telefon:

90090100

Klimafag AS

Fossheimvegen 24
3656 ATRÅ

Telefon:

Bilfinger Industrial Services Norway AS

Rjukan Næringspark
3660 RJUKAN

Telefon:

35093700

For deg som vil spare penger på strøm

Mange som har installert varmepumpe i Tinn, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Tinn har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Hvem kan installere varmepumpe i Tinn?

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Tinn. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.