Finn nærmeste forhandler
Det er 5 forhandlere med arbeidsområde i Siljan

Her får du hjelp med varmepumpe i Siljan

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Siljan kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Siljan

Flatmo Inneklima AS

Telefon:

63952078

Scandic Markiser AS

Telefon:

04990

AUNE KLIMA TOMMY AUNE KIVLE

Telefon:

97808912

Scandic Telmark AS

Telefon:

97533412

Telemark Boligteknikk AS

Telefon:

47309810

Spar strøm med varmepumpe

Mange i Siljan ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Kuldegrader og varmepumper

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Siljan, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Montering og service på varmepumper i Siljan

Våre sertifiserte forhandlere i Siljan vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.