Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Notodden

Våre varmepumpeforhandler i Notodden

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Notodden. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Notodden

Elektropluss Telemark AS

Gullbringvegen 10
3800 BØ I TELEMARK

Telefon:

35953850

BT Salg og Montasje AS

Skauen 40
3748 Siljan

Telefon:

92336404

Varmepumpe gir lavere strømregning

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Notodden vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Notodden, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Hvem kan installere varmepumpe i Notodden?

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Notodden i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.