Finn nærmeste forhandler
Det er 6 forhandlere med arbeidsområde i Nome

Her får du hjelp med varmepumpe i Nome

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Nome gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Nome

Scandic Markiser AS

Telefon:

04990

Elektropluss Telemark AS

Telefon:

35061000

Flatmo Inneklima AS

Telefon:

63952078

AUNE KLIMA TOMMY AUNE KIVLE

Telefon:

97808912

Telemark Boligteknikk AS

Telefon:

47309810

Scandic Telmark AS

Telefon:

97533412

Spar strøm med varmepumpe

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Nome, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Nome

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Nome, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Montere varmepumpe? Velg en sertifisert forhandler

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Nome. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.