Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Nissedal

Forhandlere av varmepumper i Nissedal

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Nissedal hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Nissedal

Scandic Markiser AS

Damvegen 11
2827 HUNNDALEN

Telefon:

90090100

Lauareid Service AS

Strondavegen 2639
5593 SKÅNEVIK

Telefon:

97605432

BT Salg og Montasje AS

Skauen 40
3748 Siljan

Telefon:

92336404

For deg som vil spare penger på strøm

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Nissedal ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Nissedal, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Hvem kan installere varmepumpe i Nissedal?

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Nissedal. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.