Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Kviteseid

Her får du hjelp med varmepumpe i Kviteseid

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Kviteseid gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Kviteseid

Elektropluss Telemark AS

Gullbringvegen 10
3800 BØ I TELEMARK

Telefon:

35953850

BT Salg og Montasje AS

Skauen 40
3748 Siljan

Telefon:

92336404

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Kviteseid vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Kuldegrader og varmepumper

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Kviteseid har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Kviteseid i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.