Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Hjartdal

Forhandlere av varmepumper i Hjartdal

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Hjartdal gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Hjartdal

Telemark Boligteknikk AS

Telefon:

47309810

Scandic Telmark AS

Telefon:

97533412

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Hjartdal vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Hjartdal kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Hjartdal i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.